Balansstenen gratis test en korte coachsessie bij Comedi Coaching

BALANSSTENEN

sta direct meer in je eigen kracht

De Balansstenen hebben een brede werking. Ons lichaam bestaat uit frequenties, ons energieveld, onze chakra's. De aarde bestaat ook uit frequenties waaronder de Schumann frequenties. Schumann heeft na een jarenlange studie aangetoond dat de mens bepaalde frequenties nodig heeft om een optimale gezondheid te kunnen bereiken. Deze frequenties zijn hetzelfde als onze hersen frequenties. Het gaat hier om de 7.83Hz, in alle balanssteen producten zit deze frequentie. Het is een Alpha frequentie, hierin kunnen we ontspannen en zijn we minder stress gevoelig.

De balansstenen zijn er in 12 mooie kleuren die corresponderen met 12 chakra’s in ons lichaam. Door de eigen unieke toegevoegde kleurfrequentie heeft iedere steen naast alle positieve effecten van alle toegevoegde frequenties ook nog een extra werking op het desbetreffende chakra.

Chakra's zijn een soort energiecentra's die we niet kunnen zien. Ze zitten ongeveer in het midden in een rij van onder naar boven. Als deze energiecentra's geblokkeerd zijn door bijvoorbeeld traumatische ervaringen in onze jeugd dan kan dit een grote invloed hebben op ons dagelijks functioneren. De frequenties van geblokkeerde energie zijn anders dan de frequenties van stromende energie. Door het dragen van een Balanssteen met de honderden frequenties gaat je lichaam mee resoneren met de steen en wil hierdoor in balans komen.

De energie kan weer gaan stromen, dit heeft direct invloed op hoe je je voelt en hoe je in het leven staat. Een balanssteen is een ideale steen om je te helpen bij het proces van heling of als ondersteuning bij alle prikkels die we de hele dag door tegen komen.

Balansstenen

Chakra’s in balans ~ Aarding ~ Helpt bij prikkels van buitenaf
12 balansstenen-kreta

Boek een balanstest

samen kijken we welke steen bij jou of je kind past

Wat een balanssteen is

Wat gebruikers ervaren

Boek een balanstest

neem contact met me op voor een balanstest of uitgebreid kom in balans advies consult

Chat openen
Wat leuk dat je op mijn website kijkt. Kan ik je ergens mee helpen?