Ja, ik wil meer rust en verbinding voor mezelf en mijn kind

Vul je gegevens in en ontvang een gratis gesprek

Je krijgt persoonlijke inzichten en tips
Je kunt deze tips eenvoudig thuis toepassen
Je krijgt meer rust in huis en tijd voor jezelf

Ervaringen

Simone, ik heb het al vaker tegen je gezegd, maar hierbij nog een keertje: ik ben je onwijs dankbaar voor alles wat je voor onze jongens hebt gedaan! Ik hoop dat je met je praktijk nog vele kindjes zo weer een mooie toekomst mag bieden!

Hélène  (moeder van Noah (9), Micah (6) en Joshah (4))

Ervaringen

Afgelopen maandag had ik onder begeleiding van Simone Kornalijnslijper van Comedi Coaching een fijne ‘balans’ ochtend. Goed voor lichaam en geest! Ik voel mij sinds die ochtend opgeruimder en blijer. Puzzelstukjes vielen op z’n plaats en ik heb wat nieuwe inzichten gekregen. Een aanrader!

Floortje

Ervaringen

Simone weet binnen een coaching sessie met een of meerdere paarden precies de juiste vertaling te maken van de terugkoppeling die het betreffende paard geeft.

Helen

Ervaringen

Ik had een vraag waar Simone me bij wilde helpen. Van die ene vraag belandden we in een uitgebreide sessie over/voor mij, temidden in mijn eigen kudde, waarbij zij en de paarden me veel duidelijkheid hebben gegeven. Jeetje wat voelt Simone alles goed aan. Dank je wel, lieve Simone voor je tijd en je aandacht, wat was het fijn.

Delphine

Ervaringen

Pas geleden hebben wij een sessie gedaan met jou lieve paardje Pordur. Wat een bijzondere ervaring was dat voor mij. Via Pordur kreeg ik informatie door waarmee ik nu aan de slag kan. Ik weet nu bv dat ik gesteund word. Het is een prachtig hulpmiddel om naar je zelf te kijken. Ik kijk terug op een mooie dag waar ik veel over mezelf heb geleerd.

Ada

thin

Samen met de paarden

help ik je graag op weg

Simone

Help je hart helen

download het e-book over het hart chakra

  • Door het downloaden van dit e-book geef je toestemming aan Comedi Coaching om je gegevens te verwerken conform het Privacy Statement zoals staat vermeld op deze website.
Chat openen
Wat leuk dat je op mijn website kijkt. Kan ik je ergens mee helpen?