Themadag bij HeelCentrum

Themadag Voorjaar HeelCentrum

De volgende Themadag staat in het teken van de zomer en is op zaterdag 20 juni 2020


Themadag Ontkiemen op zaterdag 21 maart 2020
Themadag Ontkiemen verplaatst naar…. online!

Zoals je vast al wel had gedacht gaat onze themadag van zaterdag niet door. Ook al is ons centrum gewoon open voor sessies en consulten voor jou of je dier, een themadag kunnen we in de huidige situatie niet door laten gaan. Voor alle individuele afspraken volgen we de richtlijnen van het RIVM.

Maar… we willen wel graag informatie geven over ontkiemen, voorjaar én nu met het Corona virus ook extra informatie geven over het versterken van je immuunsysteem!

Dus heb je tijd kom dan zaterdag online op onze Facebook pagina en volg onze berichten, video’s en Facebook lives die we gaan delen!
Kun je niet dan is het voordeel dat je alles op je eigen tijd kunt terug kijken.

Natuurlijk zijn we ook online beschikbaar voor vragen, stel ze gerust onder de berichten of via messenger!

We wensen jou en je dierbaren veel liefde en gezondheid en kijken er naar uit om je zaterdag online te ontmoeten!


 

Elk seizoen staat in het teken van een ander thema bij zowel HeelDier als HeelMens van HeelCentrum te Doorn. Maak tijdens de themadagen kennis met alles wat ons centrum te bieden heeft op het gebied van de algehele gezondheid van mens en dier.

Zaterdag 21 maart vindt er weer een Themadag plaats in HeelCentrum in Doorn. Geheel in stijl met het voorjaar is het thema “Ontkiemen”. Maak tijdens deze themadag kennis met alles wat ons centrum te bieden heeft op het gebied van zaden, ontkiemen en het voorjaar in relatie tot de gezondheid van mens en dier.

Begin het voorjaar goed met een bezoek aan de Themadag Ontkiemen in het Holistisch HeelCentrum!

Het wordt een inspirerende en leuke dag voor mens en dier. De complete agenda houden we nog even geheim maar we kunnen je alvast wel verklappen dat Bio Ron een boeiende lezing komt geven over Weidebeleid voor paarden.

Ook aan de kinderen wordt door Bio Ron gedacht, je kunt op onze Hooizolder bijenballen komen rollen.

De verkoop kraam wordt weer geplaatst met een uitgebreider assortiment dan vorige keer en deze is geheel in de stijl van het voorjaar.

We zijn druk bezig met de voorbereidingen om er weer een mooie en afwisselende dag van te maken!

Houd 21 maart vast vrij in je agenda!

De dag vindt plaats op 21 maart 2020  van 11.00 – 15.00 uur