comedi coaching begeleiding kind bij trauma en onveilige hechting

SAMEN OP WEG

naar heling en zelfvertrouwen

Samen met de paarden help ik kinderen met een lastige, verdrietige en eenzame start op weg naar het versterken van de innerlijke kracht en krijgen van een beter zelfbeeld.  Door de inzet van paarden en door het coachen van kinderen vanuit intuïtie en lichtheid kunnen kinderen die zijn beschadigd trauma’s loslaten en weer onbezorgder in het leven staan. De bijzondere energie tussen kind en paard werkt helend en versterkt het zelfvertrouwen!

Ook ouders en andere gezinsleden zijn van harte welkom bij de paarden, kinderen zijn net als paarden een spiegel en een hulpvraag van je kind kan indirect leiden naar een hulpvraag of thema van jou. Een sessie van jou met het paard kan zeer verhelderend en helpend zijn voor jezelf en je kind.

Door het inzetten van verschillende energetisch werkvormen in de begeleiding van volwassenen met diverse hulpvragen zoals burn-out of angstaanvallen kunnen diepliggende en verborgen trauma’s worden geheeld en kom je terug bij wie je echt bent zodat je vrijer kunt leven!

Coachen vanuit het hart

aangepast aan wat jij nodig hebt

De kracht van heling

Door heling en andere vormen van energetisch werk in te zetten kunnen trauma’s uit de (vroege) jeugd worden geheeld.

Paard als coach

De energie van paarden werkt helend en versterkt het zelfvertrouwen en voelt fijn en veilig voor je kind.

Spelvormen

Creatieve spelvormen helpen om op een speelse wijze de innerlijke kracht en het zelfbeeld van je kind te vergroten.

IZT Traumatherapie

Door het opstellen van het verlangen en gebruik te maken van resonantie woorden worden overlevingspatronen en trauma's van jou of je kind zichtbaar gemaakt. Deze methode is gebaseerd op de theorie van Dr. Franz Ruppert.

Geboorte in Kaart

Vaak heeft bepaald gedrag van een kind te maken met een moeizame start , zwangerschap of bevalling. Na een Geboorte In Kaart sessie weet jij waar het gedrag van jouw kind vandaan komt en welke behoeftes je kind eigenlijk heeft.

Systemisch werken

Door het opstellen van het gezin, het trauma, een moeilijke keuze of een situatie op school of werk kunnen onderliggende belemmeringen en patronen zichtbaar worden gemaakt. Deze opstellingen zijn ook mogelijk in combinatie met paardencoaching.

Balansstenen

Ondersteund bij hooggevoeligheid, geeft aarding en straling en prikkels van buiten af worden minder indringend ervaren,

Ontspanning

Ontspanningsoefeningen en meditaties afgestemd op de leeftijd van je kind helpen bij onrust en onveiligheid.

No Mental Coaching

Van denken naar voelen om vandaar uit vrijer en lichter te kunnen leven. Ga voor het leven wat jij echt wilt en volg je hart.

The children who need the most love will ask for it in the most unloving ways

We are all connected