Coaching

samen op weg naar heling en zelfvertrouwen
Voorjouenjekind Comedicoaching

Vanuit mijn hart en in verbinding help ik kinderen met een lastige, verdrietige en eenzame start op weg naar het versterken van de innerlijke kracht en krijgen van een beter zelfbeeld.  Door het coachen van kinderen vanuit intuïtie en lichtheid kunnen kinderen die zijn beschadigd trauma’s loslaten en weer onbezorgder in het leven staan.

Ook ouders en andere gezinsleden zijn van harte welkom in mijn fijne praktijkruimte, kinderen zijn soms een spiegel en een hulpvraag van je kind kan indirect leiden naar een hulpvraag of thema van jou. Een (systemische) sessie van jou kan zeer verhelderend en helpend zijn voor jezelf en je kind.

Door het inzetten van verschillende vormen van energetische coaching in de begeleiding van volwassenen met diverse hulpvragen zoals burn-out of angstaanvallen kunnen diepliggende en verborgen trauma’s worden geheeld en kom je terug bij wie je echt bent zodat je vrijer kunt leven!

Coachen vanuit het hart

aangepast aan wat jij nodig hebt

De kracht van heling

Door heling en andere vormen van energetisch werk in te zetten kunnen trauma’s uit de (vroege) jeugd worden geheeld.

Systemisch werken

Door het opstellen van het gezin, het trauma, een moeilijke keuze of een situatie op school of werk kunnen onderliggende belemmeringen en patronen zichtbaar worden gemaakt. Deze opstellingen zijn ook mogelijk in combinatie met paardencoaching.

Hypnotherapie

Hypnotherapie is een zachte methode om een kind of volwassene te helpen. Hypnose kan als onderdeel van het traject of kort op zichzelf staand traject worden ingezet.

IZR Traumatherapie

Door het opstellen van het verlangen en gebruik te maken van resonantie woorden worden overlevingspatronen en trauma's van jou of je kind zichtbaar gemaakt. Deze methode is gebaseerd op de theorie van Dr. Franz Ruppert.

Geboorte in Kaart

Vaak heeft bepaald gedrag van een kind te maken met een moeizame start , zwangerschap of bevalling. Na een Geboorte In Kaart sessie weet jij waar het gedrag van jouw kind vandaan komt en welke behoeftes je kind eigenlijk heeft. Meer informatie over Geboorte in Kaart voor jou of je kind >>

Paard als coach

De energie van paarden werkt helend en versterkt het zelfvertrouwen en voelt fijn en veilig voor jezelf en je kind. Meer informatie over paardencoaching voor jou of je kind >>

Ontspanning

Ontspanningsoefeningen en meditaties afgestemd op de leeftijd van je kind helpen bij onrust en onveiligheid.

Biosensor

Ontdek op wel gebied je blokkades zitten in een bijzondere sessie van 2 uur, inclusief Chakra meting en healing.

No Mental Coaching

Van denken naar voelen om vandaar uit vrijer en lichter te kunnen leven. Ga voor het leven wat jij echt wilt en volg je hart.

Versterk de verbinding met jezelf of je kind

Neem contact met me op voor meer informatie, een kennismaking of een afspraak

Chat openen
Wat leuk dat je op mijn website kijkt. Kan ik je ergens mee helpen?

Help je hart helen

download het e-book over het hart chakra

  • Door het downloaden van dit e-book geef je toestemming aan Comedi Coaching om je gegevens te verwerken conform het Privacy Statement zoals staat vermeld op deze website.