Geboorte in Kaart

iedereen wil zich gezien, gehoord, geliefd en gedragen voelen

Vaak heeft bepaald gedrag van een kind te maken met een moeizame start, zwangerschap of bevalling. Na een Geboorte In Kaart sessie weet jij waar het gedrag van jouw kind vandaan komt en welke behoeftes je kind eigenlijk heeft.

Comedi Coaching Geboorteverhaal

Hoe zag de eerste periode van jouw leven eruit? Sta je daar wel eens bij stil? Soms is het goed om daar naar terug te kijken, zeker als je in je leven steeds tegen dezelfde problemen aanloopt of het gevoel hebt dat je niet aan het leven maar aan het overleven bent.

Dit geldt natuurlijk ook voor jouw kind. Is je kind snel bang, huilt het veel of slaapt het slecht? Denk dan eens terug aan de zwangerschap of de geboorte. Soms kunnen de ogenschijnlijk kleinste dingen al invloed hebben gehad op het gedrag wat je kind laat zien.

Gedrag is eigenlijk altijd logisch, het laat altijd een behoefte zien. Het is niet voor niets dat je kind bepaald gedrag laat zien. Zie het, hoe lastig soms, als een signaal. Een signaal om verder te kijken, een signaal om verder dan het gedrag van je kind te kijken, een signaal om te kijken welke behoefte er achter zit.

The children who need the most love will ask for it in the most unloving ways

Wist je dat de eerste periode van je leven heel bepalend is voor hoe je later in het leven staat? Al tijdens de eerste dagen na de geboorte of eigenlijk zelfs de conceptie en de maanden in de buik van je moeder kunnen er overlevingspatronen ontstaan.

Bijvoorbeeld door stress of ziekte van je moeder of een periode in de couveuse na de geboorte. Alles wat er is gebeurd heeft invloed op jouw leven, op hoe je je voelt en op hoe je reageert als er wat spannends op moeilijks gebeurd in je leven.

Om nog meer bekendheid te kunnen geven aan de invloed van conceptie, zwangerschap en geboorte op het leven van een kind en om meer begrip te laten ontstaan bij ouders voor het gedrag van hun kind - en voor het gedrag van zichzelf - heb ik de training Geboorte in Kaart gevolgd.

Bij deze training hoort een prachtige kaartenset waarmee je een geboorteverhaal zichtbaar kunt maken. Hieruit volgt het Geboorteverhaal wat ik persoonlijk voor je schrijf. Dit is niet alleen mooi voor je kind of jezelf om te lezen maar wat het vooral heel duidelijk maakt is welke behoefte er nog mag worden vervuld om het gedrag te laten veranderen.

Zelfs als je heel weinig weet van je eigen geboorte wordt er toch veel zichtbaar gemaakt, ons lichaamsgeheugen - het celgeheugen of het onderbewuste - kan zich alles nog herinneren. Dit krijg je door als een gevoel, een sensatie door je lijf of soms zelfs als een sterk gevoel van herkenning en een beeld.

Het (h)erkennen van wat er is gebeurd en wat jij of je kindje hebben gemist tijdens deze zo bepalende en belangrijke fase in je leven of het leven van je kind maakt als zo’n verschil. Je kunt daarna echt op weg naar meer verbinding met jezelf en een sterkere verbinding met je kind.

Comedi Coaching Geboorte In Kaart sessie

Geef jezelf of je kind dit mooie cadeau en laat het Geboorteverhaal in kaart brengen

nu met het Geboorteverhaal in een echt boekje t.w.v. € 33 cadeau

Speciale en bijzondere sessie

breng nu het geboorteverhaal van jou of je kind in kaart

Vaak heeft bepaald gedrag van je kind te maken met een moeizame start, zwangerschap of bevalling. Na een Geboorte In Kaart sessie weet jij waar het gedrag van jouw kind vandaan komt en welke behoeftes je kind eigenlijk heeft. Na afloop krijg je een uitgebreid verslag met het Geboorteverhaal zodat je dit telkens - samen met je kind - kunt terug lezen.

Ook voor jezelf kan een Geboorte in Kaart sessie het verschil maken. Je krijgt direct inzichten in waar je overlevingspatronen en je angsten en onzekerheden vandaan komen. Vanuit je Geboorteverhaal kun je een routekaart maken naar het loslaten van patronen en terugkeren naar wie je eigenlijk in wezen bent.

In een Geboorte in Kaart sessie van 3 uur maken we de geboortepatronen - de overlevingspatronen die voortkomen uit de conceptie, zwangerschap en geboorte - en de behoeftes achter dit gedrag zichtbaar. In een sessie voor je kind kom je zonder je kind, je bent er echt even drie uur uit op mijn fijne en gezellige locatie.

De manier waarop je geboren wordt, vormt de basis voor je gevoel van veiligheid, eigenwaarde en verbondenheid

Reactie na een Geboorte in Kaart sessie

Bizar! Het hele geboorte verhaal van mijn zoon werd compleet ik kaart gebracht! Heel intens en mooi om dit her te beleven en er bewust van te worden. Zijn zorgbehoeftes werden daardoor in kaart gebracht (mede ook door de eerdere paardencoach sessies) en kunnen we nu op naar de volgende stap.....bedankt Simone!
Geboorte In Kaart Sessie Comedi Coaching

 

Laat de Geboorte in Kaart brengen en versterk de verbinding met jezelf of met je kind. De investering voor een Geboorte in Kaart sessie van 3 uur inclusief Geboorteverhaal is 222 euro.

Nu met een echt gedrukt boekje op A5 formaat ter waarde van € 33 cadeau! Met in dit boekje het uitgebreide Geboorteverhaal en extra persoonlijke tips voor het doorbreken van de geboortepatronen en het versterken van de verbinding met jezelf of je kind.

Wil je er meer over weten of een Geboorte in Kaart sessie boeken? Neem contact met me op, bellen of WhatsAppen kan natuurlijk ook, je kunt me bereiken op 06 24920623.

Liefs,

Simone

Neem contact met me op voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een Geboorte in Kaart sessie

Chat openen
Wat leuk dat je op mijn website kijkt. Kan ik je ergens mee helpen?

Help je hart helen

download het e-book over het hart chakra

  • Door het downloaden van dit e-book geef je toestemming aan Comedi Coaching om je gegevens te verwerken conform het Privacy Statement zoals staat vermeld op deze website.