Ik help je graag op weg

naar meer verbinding met jezelf of met je kind

Ik ben Simone en ik coach, schrijf en leef vanuit mijn hart en in connectie met mens, dier en natuur. Op een zachte, liefdevolle en verbindende manier begeleid ik in mijn praktijk Comedi Coaching kinderen en volwassenen.

Mijn missie is om de wereld liefdevoller te maken, een bijdrage te leveren aan een wereld waarin iedereen vol liefde en respect is voor elkaar. Omdat dit een missie is die ik niet alleen kan verwezenlijken wil ik, vanuit de gedachte dat kinderen de toekomst zijn én vanuit de sterke overtuiging dat ieder kind recht heeft op een zo onbezorgd mogelijke jeugd, kinderen die het moeilijk hebben helpen.

Na de adoptie van onze zoon heb ik ervaren hoe helend energetische en lichaamsgerichte coaching kan zijn bij onveilige hechting en trauma. Onveilige gehechtheid en trauma komt niet alleen voor bij adoptie- en pleegkinderen. Regelmatig worden kinderen gediagnostiseerd waarbij de hulpvraag eigenlijk kan worden gekoppeld aan een onveilige situatie thuis of op school, een buitenshuis opgelopen trauma in de vroege jeugd of zelfs ontstaan door een onveilige zwangerschap of zware bevalling.

Door het volgen van verschillende opleidingen op het gebied van trauma, systemische en energetische coaching, hypnose, geboortepsychologie en lichaamsgericht werken kan ik op een zachte manier (innerlijke) kinderen die zijn beschadigd helpen op weg naar heling en zelfvertrouwen. Zodat je van overleven naar leven kunt gaan!

Als ervaringsdeskundige kan ik me zowel in het kind als in de volwassene verplaatsen, zo coach ik vanuit mijn hart aangepast aan wat jij en je (innerlijke) kind nodig hebben!

Naast persoonlijke coaching geef ik trainingen en lezingen op het gebied van hechting, schrijf ik graag gedichten en verhalen, vind je mij bijna dagelijks bij mijn paard en geef ik hele leuke, inspirerende en afwisselende workshops op het gebied van zelfliefde, verdieping, schrijven én plezier!

In ieder van ons zit nog het kind wat heel is en wat is beschadigd onderweg,
samen met jou weet ik dat kind te vinden

~  Simone

Samenwerking & Intervisie

Praktijk Vivre ~ Amersfoort

Viviane Klein

Kinder- en jeugdtherapeut

Ik ben Viviane Klein en ik werk sinds 1990 met kinderen. In de afgelopen jaren heb ik ruime ervaringen opgedaan met kinderen met diverse hulpvragen. Sinds 2010 ben ik mij gaan richten op kinderen met adoptie en hechtingsproblemen in mijn praktijk Vivre. De interesse voor deze doelgroep komt voort uit mijn eigen adoptieverleden waardoor ik mij goed kan inleven in de situatie van het kind. Door op deze wijze mijn ervaringen mee te nemen in mijn therapeutische professionaliteit kan ik kinderen op een geheel eigen wijze begeleiden.

Voor kinderen schep ik de voorwaarden om te kunnen leren en groeien in een sfeer van vertrouwen, veiligheid, plezier, ontspanning, verwondering en enthousiasme.
Vanuit een professionele en oprechte benadering weet ik kinderen bij hun mogelijkheden te brengen en hen te leren vertrouwen in hun eigen kunnen. Ik kan effectief analyseren en zo snel helder krijgen wat het kernprobleem is en wat een kind specifiek nodig heeft.

Als professional werk ik nauw met Simone samen. Door onze intensieve samenwerking en intervisie kunnen we jou en je kind het beste begeleiden en wordt de continuïteit gegarandeerd.

Viviane Klein Comedi coaching

We are all connected

Chat openen
Wat leuk dat je op mijn website kijkt. Kan ik je ergens mee helpen?

Help je hart helen

download het e-book over het hart chakra

  • Door het downloaden van dit e-book geef je toestemming aan Comedi Coaching om je gegevens te verwerken conform het Privacy Statement zoals staat vermeld op deze website.