Samen met de paarden

help ik je graag op weg naar meer verbinding met jezelf of je kind
Comedi Coaching Simone Kornalijnslijper Paardencoach

Ik ben Simone en alles wat ik doe doe ik vanuit mijn hart en in connectie met mens, dier en natuur. Samen met mijn IJslander Pordur en andere mooie en lieve IJslanders begeleid ik in mijn praktijk Comedi Coaching kinderen en volwassenen.

Mijn missie is om de wereld liefdevoller te maken, een bijdrage te leveren aan een wereld waarin iedereen vol liefde en respect is voor elkaar. Omdat dit een missie is die ik niet alleen kan verwezenlijken wil ik, vanuit de gedachte dat kinderen de toekomst zijn én vanuit de sterke overtuiging dat ieder kind recht heeft op een zo onbezorgd mogelijke jeugd, kinderen die het moeilijk hebben helpen.

Na de adoptie van onze zoon heb ik ervaren hoe helend de energie van paarden kan zijn bij onveilige hechting en trauma. Onveilige gehechtheid en trauma komt niet alleen voor bij adoptie- en pleegkinderen. Regelmatig worden kinderen gediagnostiseerd waarbij de hulpvraag eigenlijk kan worden gekoppeld aan een onveilige situatie thuis of op school, een buitenshuis opgelopen trauma in de vroege jeugd of zelfs ontstaan door een onveilige zwangerschap of zware bevalling. Door het volgen van de opleiding tot Gecertificeerd Kinder Paardencoach kan ik samen met de paarden kinderen die zijn beschadigd helpen op weg naar heling en zelfvertrouwen.

Door het volgen van de de opleiding tot Intuïtie Coach kan ik naast paardencoaching andere energetische werkvormen zoals reading en de kracht van zachte aanrakingen inzetten. Ook heb ik aanvullende opleidingen, cursussen en workshops op onder andere het gebied van ontspanning, prenataal en geboortetrauma, IZR trauma therapie en systemische opstellingen gevolgd. Zo coach ik vanuit mijn hart aangepast aan wat jij nodig hebt!

 

In ieder kind (en volwassene) zit nog het kind wat heel is en wat is beschadigd onderweg
samen met de paarden weet ik dat kind te vinden

~  Simone 

We are all connected

Chat openen
Wat leuk dat je op mijn website kijkt. Kan ik je ergens mee helpen?