Ervaringen

met mijn coaching en begeleiding

Mijn drie lieve mannetjes . Al een tijdje niet lekker in hun vel. Moe, chagerijnig, lange tenen, meer huilen dan ik van onze bikkels gewend ben en (steeds) vaker ruzie met elkaar. Ik kon er de vinger niet opleggen en zelf gaven ze steeds aan dat er niets was. Totdat stukje bij beetje, via via naar voren kwam dat er op school gepest werd en dat alle drie onze kindjes daar de dupe van waren. Niet om hun, maar “gewoon” op de verkeerde plek op het verkeerde tijdstip. Iemand die z’n emoties niet in de hand had en het dichtstbijzijnde slachtoffer steeds te grazen nam. Een beschadigd kind dat andere kindjes beschadigde. Te verdrietig voor woorden. Na lange gesprekken kwam het verhaal ook bij onze drie mannetjes eruit. De pesterijen waren zo subtiel en tegelijkertijd zo heftig, dat ze het zelf niet onder de noemer ‘pesten’ konden scharen. Zo treurig hoe je zo dichtbij je kinderen toch zoveel kunt missen. Maar wat was ik blij te weten waar het probleem lag, nu konden we wat doen. Alle drie mochten ze om te beginnen naar Simone voor een healing. Ik wist van de oudste die al een aantal coachingssessies en healings gehad had bij Simone voor zijn leerachterstand en trauma bij de geboorte, wat een mooie effecten haar werk kon hebben.  Dit was dus meteen mijn eerste keus. De jongste vond het nog wat eng, de oudere twee waren blij met dit nieuws.  Hoewel ik het effect van de healing al kende van met name de oudste, was ik alsnog stomverbaasd over wat het deed voor het drietal. Na de healings had ik diezelfde middag al drie andere kindjes in huis. Ze hebben de hele middag samen gespeeld. Ik heb niet één ruzie of huilpartij gehoord. En de volgende dag hoorde ik vrolijk zingende kinderstemmen in huis. Ik heb stiekem een potje zitten huilen van geluk. De sfeer was al maanden niet zo goed geweest. 

Uiteraard wordt  ook de pestkop geholpen via een zorgtraject zodat dit niet weer gebeurt en ook school staat klaar voor de gepeste kindjes. Nu, een paar weken later, is het effect van de healing echter nog steeds volop aanwezig. Wij zijn blij. En vandaag toen de jongste Simone zag, was het eerste wat hij vroeg, of hij weer bij haar op de tafel mocht. Of zij hem weer zo sterk wilde maken als een boom 🌳 😄

Simone, ik heb het al vaker tegen je gezegd, maar hierbij nog een keertje: ik ben je onwijs dankbaar voor alles wat je voor onze jongens hebt gedaan! Ik hoop dat je met je praktijk nog vele kindjes zo weer een mooie toekomst mag bieden!

Liefs, Hélène (moeder van Noah (9), Micah (6) en Joshah (4))

 

Hélène

Lieve Simone,

 
Dank je wel voor je fijne begeleiding tijdens de sessie paardencaching die ik laatst bij je heb gedaan. Door de veiligheid die jij bood durfde ik steeds een nieuwe stap te zetten. Want eerlijkheidshalve vond ik het best wel spannend toen we nog aan het begin stonden van de sessie. Je observeert en stelde vragen die tot nadenken zetten, waardoor er heldere inzichten naar boven kwamen. Ook de paarden hebben hier zeker heel waardevol bij geholpen. Ik vond het heel bijzonder om dit een keer mee te maken en het is bijna niet in woorden uit te drukken wat er tijdens zo’n sessie gebeurt.
Daarnaast is het ook een heerlijke en rustgevende plek om te mogen zijn, zodat je even los van de gejaagde maatschappij weer rust vindt en je heel verbonden voelt met dier en natuur. 
 
Kortom, een hele fijne ervaring om alle deze dingen met elkaar te hebben mogen ontvangen bij jou. 
 
Ook de dagen na de sessie kon ik echt wel merken dat er van binnen een hoop was losgemaakt/aangewakkerd en waar ik nu door jouw coaching mee aan de slag kan gaan. 
 
Nogmaals, dank je wel!
 
Liefs,
 
Jessica 
Ervaring met paardencoach Comedi Coaching Doorn
Jessica

Gisteren een bijzondere coachingssessie bij de paarden van HeelCentrum gehad door Simone Kornalijnslijper van Comedi Coaching Het was zo mooi en bijzonder om te zien hoe de paarden reageerden, wat ze lieten zien en voelen, dingen om los te laten, patronen om inzicht in te krijgen, dingen die verder onderzocht mogen worden, steun die er is. Emotioneel, mooi, soms pijnlijk, maar altijd liefdevol.
Simone begeleidt dit alles op een fijne, veilige en liefdevolle manier. Dankjewel voor deze mooie ervaring!
Voor wie inzicht zoekt in patronen in z'n leven, tegen dingen aanloopt, of gewoon eens ergens over wil sparren met de paarden en Simone, ik kan je het van harte aanraden.

Saskia

Pas geleden hebben wij een sessie gedaan met jou lieve paardje Pordur. Wat een bijzondere ervaring was dat voor mij. Via Pordur kreeg ik informatie door waarmee ik nu aan de slag kan. Ik weet nu bv dat ik gesteund word. Het is een prachtig hulpmiddel om naar je zelf te kijken. Ik kijk terug op een mooie dag waar ik veel over mezelf heb geleerd. Bedankt Simone en Pordur. Lieve groet van Ada

Ada

Afgelopen maandag had ik onder begeleiding van Simone Kornalijnslijper van Comedi Coaching een fijne ‘balans’ ochtend. Goed voor lichaam en geest! Ik voel mij sinds die ochtend opgeruimder en blijer. Puzzelstukjes vielen op z’n plaats en ik heb wat nieuwe inzichten gekregen. Een aanrader!

Floortje

Bizar! Het hele geboorte verhaal van mijn zoon werd compleet ik kaart gebracht! Heel intens en mooi om dit her te beleven en er bewust van te worden. Zijn zorgbehoeftes werden daardoor in kaart gebracht (mede ook door de eerdere paardencoach sessies) en kunnen we nu op naar de volgende stap.....bedankt Simone!

Sunita

Simone weet binnen een coaching sessie met een of meerdere paarden precies de juiste vertaling te maken van de terugkoppeling die het betreffende paard geeft.

Helen

Ik had een vraag waar Simone me bij wilde helpen. Van die ene vraag belandden we in een uitgebreide sessie over/voor mij, temidden in mijn eigen kudde, waarbij zij en de paarden me veel duidelijkheid hebben gegeven. Jeetje wat voelt Simone alles goed aan. Dank je wel, lieve Simone voor je tijd en je aandacht, wat was het fijn. Fijn dat ik over twee weken naar jou toe mag komen om het bij jou allemaal te zien, om er een vervolg aan te geven en om met de balansstenen aan de slag te gaan.

Delphine

Coachen vanuit het hart

aangepast aan wat jij nodig hebt
Chat openen
Wat leuk dat je op mijn website kijkt. Kan ik je ergens mee helpen?

Help je hart helen

download het e-book over het hart chakra

  • Door het downloaden van dit e-book geef je toestemming aan Comedi Coaching om je gegevens te verwerken conform het Privacy Statement zoals staat vermeld op deze website.