Er wordt voor je gezorgd

in dit bijzondere arrangement volledig de aandacht, rust en tijd voor jou

Hoe zou het zijn als je even de tijd helemaal voor jezelf zou hebben. En er even voor jou gezorgd wordt... 

Comedi Coaching Er wordt voor je gezorgd Arrangement

Wie zorgt er voor jou?

Als ouder van een kind wat intensieve zorg en aandacht nodig heeft, is het heerlijk om je eigen gedachten ook eens even te mogen verzetten en te kunnen genieten van het moment dat er voor jou wordt gezorgd!

Dit besefte ik mezelf als ouder van een kind dat ook veel extra zorg en liefde nodig heeft, laatst toen ik een paar dagen in de sauna van het hotel in Vlissingen was.

Met heel je ❤ en al je liefde, geef je al je energie aan je kind. Dat geeft niets, dat doe je graag. Je ziet dat het je kind goed doet. Maar herken je ook dat moment dat je je zó moe voelt dat je dan wel eens denkt: “Wie zorgt er dan voor mij? Wie helpt mij hier doorheen?”

Natuurlijk kun je jezelf net als ik lekker verwennen met een dagje sauna. Gezellig met een vriendin of vriend bijvoorbeeld. Hoewel het gezellig is ben je dan ook met de ander bezig. Je praat je over van alles. Voor je het weet, zit je weer in je zorgmodus en zorg je ook weer een beetje voor hen.

Zelf heb ik gemerkt dat ik écht tot rust kom bij mijn paard. Ik kan daar even opladen. Héérlijk buiten opgenomen worden in de energie van de kudde en de natuur er omheen.

Graag wil ik jou dit ook laten ervaren. Even alle zorg en aandacht alleen voor jou.

Om je er een ochtend even helemaal uit te laten zijn, heb ik daarom iets speciaals samengesteld: het ‘Er wordt voor je gezorgd arrangement!’

 

Boek dit bijzondere arrangement en je komt helemaal tot rust en terug bij jezelf.

Er wordt voor je gezorgd arrangement

Een ochtend helemaal alleen voor jou

💫 we starten met koffie, thee en wat lekkers, speciaal voor jou gemaakt

💫 daarna mag je je ontladen én opladen tussen de paarden. We doen een meditatie en je mag er gewoon zijn!

💫 we kijken daar ook naar wat de signalen van de paarden jou kunnen vertellen: “Mag je meer voor jezelf zorgen? Wat zou je daaraan kunnen doen?”

💫 je krijgt van mij een healing, puur gericht op ontspanning en het loslaten van je zorgen

💫 we doen een balanstest, om de kracht van frequenties te ervaren. Deze frequenties kunnen je niet alleen helpen om meer in balans te komen, ze ondersteunen je ook in het bewaken van je eigen energie

💫 we sluiten de ochtend af met het trekken van een kaart. Hiermee ontvang je inzichten. Deze neem je vervolgens samen met een persoonlijke attentie mee naar huis

Dit arrangement duurt 3 uur. We verblijven daarbij op onze prachtige locatie in Doorn. Hier staat een mooie en lieve kudde IJslandse paarden en er hangt een fijne energie.

Ja, ik wil rust en tijd voor mezelf
Er wordt voor je gezorgd arrangement

Je krijgt dit complete arrangement

voor een investering in jezelf van 100 euro in plaats van 150 euro,

Om bij te kunnen komen van deze intense periode kun je dit arrangement boeken voor dit speciale tarief. Dit aanbod is geldig tot 1 november zodat je het kunt inplannen op het moment dat het weer goed voelt voor jou!